Centenars de xiquetes i xiquets participen en la 21a Volta a Peu Infantil de Paiporta

244

La 21a edició de la Volta a Peu Infantil de Paiporta ha omplit els carrers de la localitat amb centenars de xiquetes i xiquets participants. L’activitat, inclosa en la programació de les Festes de Sant Roc 2019 i promoguda per la Regidoria d’Esports amb el suport del Club Atletisme Paiporta i el Club d’Atletisme Von Hippel-Lindau, ha tornat a ser una trobada massiva de la infància paiportina per a practicar esport.

A pesar de la calor, els i les participants han disfrutat d’un ambient inmillorable i han comptat amb l’alè de familiars, veïnes i veïns del poble.

El recorregut estava adaptat a la capacitat de cada categoria, sempre amb eixida i meta a la plaça Blasco Ibáñez, junt al Pont Vell de Paiporta. Han participat xiquetes i xiquets des de la categoria querubí, dels més meuts i menudes, fins als cadets.

Els tres primers participants de cada categoria han rebut una medalla, mentre que totes les criatures participants han obtingut una samarreta com a testimoni del seu concurs en la cursa. Han entregat els trofeus l’alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín, la regidora de Joventut i Esports, Marian Val, i la regidora de Cultura, Maribel Albalat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.