Celia Díez, regidora de Quart de Poblet, liderarà la nova executiva de Joves PV Compromís Horta Sud

526

Compromís l’Horta Sud ha celebrat el congrés comarcal de Joves PV – Compromís l’Horta Sud, acte en el qual s’ha constituït la nova Executiva comarcal de les joventuts de Compromís.

Joves-Compromís-Horta SudCelia Díez, regidora de Quart de Poblet, liderarà la nova Executiva durant els pròxims dos anys amb l’objectiu de posicionar-se com la força jove de referència en la comarca, en un equip on estarà acompanyada per Guillermo Martínez, regidor de Manises i Raül Esteban, membre del col·lectiu de Compromís per Albal.

Celia Díez (Quart de Poblet) liderarà la nova Executiva

El Congrés s’ha celebrat a la localitat de Paiporta, on assistiren diferents representants de la formació valencianista. A l’inici de l’acte va donar la benvinguda l’alcaldessa de la localitat, Isabel Martín. També van dirigir unes paraules la diputada de Diversitat, Normalització Lingüística i Mobilitat Sostenible de la Diputació de València, Dolors Gimeno, així com Francesc Roig, secretari general de Joves PV- Compromís. També varen assistir regidors de Quart de Poblet, Sedaví, Catarroja i Paiporta.

La nova Executiva jove es planteja l’objectiu d’augmentar la seua implantació en la comarca i treballar conjuntament amb els 32 regidors i regidores amb què la coalició compta per a poder aprofundir en les polítiques joves i crear posicionaments polítics conjunt a tota la comarca.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.