Catarroja serà part de la Red Estatal de Ciudades Educadoras amb els vots a favor de l’oposició

1202

Catarroja será part de la Red Estatal de Ciudades Educadoras (RECE) a proposta de Guanyar Catarroja i amb el suport de tota l’oposició. El municipi haurà de treballar a les diferents xarxes temàtiques de la RECE per a elaborar el seu Projecte Educatiu de Ciutat.

“L’expulsió unilateral de Guanyar de l’equip de Govern per part de Compromís i l’alcalde Jesús Monzó no ha impedit que un dels projectes “estrella” que la coalició d’esquerres portava al seu programa electoral siga aprovat per plenari”, han explicat des de Guanyar. Un projecte que suposarà que totes les àrees municipals junt a centres educatius, entitats i ciutadania treballen colze a colze per fer de Catarroja una ciutat que eduque des de diferents àmbits: cultural, urbanístic, esportiu, seguretat, sanitat, etc.

L’entrada de Catarroja a la RECE suposa un recurs estatal que marcarà la “fulla de ruta” a seguir per aconseguir els objectius educatius més enllà de l’escola i l’educació formal.

Per a Raül Camacho, regidor de Guanyar Catarroja, “l’aprovació de la nostra moció és un èxit per a totes aquelles persones que creguem en una Catarroja diferent, més oberta, més plural i més participativa. Pensar el nostre poble des d’un enfocament educatiu facilitarà i promourà projectes idees pensades per a totes les edats i realitats socials”.

Camacho ha lamentat “l’actitud de Compromís i PSOE que amb Guanyar al govern deien que assumien el projecte com a propi però a l’hora de la veritat voten en contra amb arguments poc creïbles”.

Per a Guanyar Catarroja, “la decisió pressa pels seus antics socis de govern s’engloba dintre de l’estratègia de l’alcalde per acabar “siga com siga” amb la formació política que va traure els mateixos regidors que Compromís (5) i que aportava al govern projectes seriosos, realistes i amb data de realització”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.