Catarroja s’adhereix al Manifest per la recuperació económica, industrial i comercial de l’Horta Sud

429

adhesión de catarroja al manifiesto horta sudL'Ajuntament de Catarroja s’ha adherit al Manifest per la recuperació econòmica, industrial i comercial de l’Horta Sud. Es tracta de la primera administració pública que signa el document, recolzat per més de 20 associacions, comerços i empreses.

La primera tinent d’alcalde i regidora d’Impuls Econòmic, Lorena Silvent, i l’alcalde, Jesús Monzó, l’han signat a l’Ajuntament, acompanyats per Benet Delcán, vicepresident d’AECA (Associació Empresarial de Catarroja) i un dels promotors del document.

El manifest, que es va presentar el passat mes d’octubre a Torrent, reclama al govern valencià que es posen en marxa polítiques de reindustrialització i ocupació que propicien tant la consolidació i el creixement de les empreses com la creació de noves. Així mateix demana un pacte per l’ocupació a l’Horta Sud, en el qual es posen d’acord les diferents administracions i agents socials.

El document també reclama una llei que regule l’organització i manteniment de polígons industrials a la Comunitat Valenciana i que impulse la participació de les empreses, propietaris i assocacions de àrees industrials.

Demana un posicionament ferm de les autoritats municipals i de la Generalitat Valenciana que fomente el comerç local front a les pressions i els interessos de les grans superficies comercials. I es posiciona a favor d’un pacte social per reclamar un finançament just de la Comunitat Valenciana i per aconseguir que l’eix mediterrani i les seues infraestructures esdevinguen el punt estratègic i neuràlgic tant a nivell logístic com turístic.

L’Ajuntament de Catarroja suscriu estos plantejaments i es compromet a fer polítiques municipals coincidents amb les propostes dels comerciants i empresaris de l’Horta Sud per a revitalitzar l’ocupació i el desenvolupament econòmic del nostre entorn.

Segons la regidora d’Impuls Econòmic, Lorena Silvent, cal “apostar pel comerç local i cal que totes les administracions treballen conjuntament perquè el nostre teixit productiu siga competitiu i es creen llocs de treball”. “L’Ajuntament de Catarroja aposta de manera clara per esta línea de treball i per això col.laborarà activament per fer possible el que reclama el manifest”, afegeix.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.