Catarroja s’adhereix al Manifest per la recuperació económica, industrial i comercial de l’Horta Sud

2 lecturas

adhesión de catarroja al manifiesto horta sudL'Ajuntament de Catarroja s’ha adherit al Manifest per la recuperació econòmica, industrial i comercial de l’Horta Sud. Es tracta de la primera administració pública que signa el document, recolzat per més de 20 associacions, comerços i empreses.

La primera tinent d’alcalde i regidora d’Impuls Econòmic, Lorena Silvent, i l’alcalde, Jesús Monzó, l’han signat a l’Ajuntament, acompanyats per Benet Delcán, vicepresident d’AECA (Associació Empresarial de Catarroja) i un dels promotors del document.

El manifest, que es va presentar el passat mes d’octubre a Torrent, reclama al govern valencià que es posen en marxa polítiques de reindustrialització i ocupació que propicien tant la consolidació i el creixement de les empreses com la creació de noves. Així mateix demana un pacte per l’ocupació a l’Horta Sud, en el qual es posen d’acord les diferents administracions i agents socials.

El document també reclama una llei que regule l’organització i manteniment de polígons industrials a la Comunitat Valenciana i que impulse la participació de les empreses, propietaris i assocacions de àrees industrials.

Demana un posicionament ferm de les autoritats municipals i de la Generalitat Valenciana que fomente el comerç local front a les pressions i els interessos de les grans superficies comercials. I es posiciona a favor d’un pacte social per reclamar un finançament just de la Comunitat Valenciana i per aconseguir que l’eix mediterrani i les seues infraestructures esdevinguen el punt estratègic i neuràlgic tant a nivell logístic com turístic.

L’Ajuntament de Catarroja suscriu estos plantejaments i es compromet a fer polítiques municipals coincidents amb les propostes dels comerciants i empresaris de l’Horta Sud per a revitalitzar l’ocupació i el desenvolupament econòmic del nostre entorn.

Segons la regidora d’Impuls Econòmic, Lorena Silvent, cal “apostar pel comerç local i cal que totes les administracions treballen conjuntament perquè el nostre teixit productiu siga competitiu i es creen llocs de treball”. “L’Ajuntament de Catarroja aposta de manera clara per esta línea de treball i per això col.laborarà activament per fer possible el que reclama el manifest”, afegeix.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí