Catarroja reb una delegació de la població sueca de Vara Kommun

1245

Catarroja ha rebut durant tres dies una delegació de la població sueca de Vara Kommun, ciutat agermanada, que ha visitat les intal.lacions i serveis municipals i també ha estat en contacte amb centres educatius i col.lectius locals.

En concret han vingut l’alcalde de Vara Kommun, Fredrik Nelander, el cap de l’oposició Lars Gezelius i la cap d’Afers Internacionals Helena Torsell. Els dos pobles estan agermanats i tenen oberta una línia de col.laboració i intercanvi de projectes.


En esta visita els representants del municipi suec s’han interessat pel Port de Catarroja i la seua gestió com a part del Parc Natural de l’Albufera i com a destinació turística. També han visitat les dependències i serveis municipals  i han fet un recorregut pels centres formatius locals. En concret han estat a Florida Universitària, al Centre Integrat Públic de Formació Professional i s’han reunit amb els directors de les escoles de Catarroja. En este sentit, ja s’han iniciat projectes de col.laboració a nivell educatiu entre els centres de les dos poblacions.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.