Catarroja reb una delegació de la població sueca de Vara Kommun

0
682

Catarroja ha rebut durant tres dies una delegació de la població sueca de Vara Kommun, ciutat agermanada, que ha visitat les intal.lacions i serveis municipals i també ha estat en contacte amb centres educatius i col.lectius locals.

En concret han vingut l’alcalde de Vara Kommun, Fredrik Nelander, el cap de l’oposició Lars Gezelius i la cap d’Afers Internacionals Helena Torsell. Els dos pobles estan agermanats i tenen oberta una línia de col.laboració i intercanvi de projectes.

En esta visita els representants del municipi suec s’han interessat pel Port de Catarroja i la seua gestió com a part del Parc Natural de l’Albufera i com a destinació turística. També han visitat les dependències i serveis municipals  i han fet un recorregut pels centres formatius locals. En concret han estat a Florida Universitària, al Centre Integrat Públic de Formació Professional i s’han reunit amb els directors de les escoles de Catarroja. En este sentit, ja s’han iniciat projectes de col.laboració a nivell educatiu entre els centres de les dos poblacions.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here