Catarroja publica el Ban faller per a garantir unes Falles 2021 segures

0
8 lecturas

L'Ajuntament de Catarroja ha donat a conéixer a la població les normes reguladores que tindran lloc durant les ‘atípiques’ celebracions falleres de la primera setmana de setembre, en el conegut com a Ban Faller.

L'ús de la pirotècnia, el respecte de les normes marcades per la COVID19, la ubicació de carpes i zones d'alimentació, així com el treball comú pel respecte a les persones o la lluita contra les conductes sexistes són algunes de les accions que des del consistori es volen regular. Enguany, s'ha realitzat especial recalcament en el compliment de les normes aprovades per Sanitat i JCF, que se seguiran a Catarroja, malgrat que la població no es troba entre les marcades per la normativa del toc de queda en la Comunitat Valenciana.

ofrenda fallas CatarrojaPel que fa a la ubicació de les carpes que les comissions col·loquen en la seua demarcació, aquestes podran ser al carrer a partir del 28 d'agost. Per a aquesta particular celebració fallera, dues comissions han optat per no instal·lar aquest tipus d'instal·lacions. Respecte a l'activitat en aquests recintes aquesta haurà de seguir la normativa marcada per Sanitat i JCF, reduint els grups i finalitzant l'activitat a les 00.30 hores. D'igual forma, les comissions falleres hauran de situar en el seu entorn una zona delimitada per a la realització d'actes pirotècnics, ja siguen espectacles pirotècnics o bé el llançament de petards.

De manera excepcional, enguany l'ofrena en el nostre municipi serà sense públic. Es realitzarà amb divisió de grups per a evitar la coincidència de comissions, des de la Plaça del Mercat fins a la Plaça Major. Perquè el públic puga seguir-la, aquesta s'emetrà a través de les xarxes socials de l'Ajuntament de Catarroja. D'igual forma, el lliurament de premis serà també en un recinte privat, emesa en el canal de Youtube municipal.

El ban complet es pot consultar en la web municipal, catarroja.es i també ha sigut enviat a les comissions falleres del municipi per a la seua difusió. Per a l'elaboració del bàndol s'ha treballat de manera conjunta i consensuada entre Alcaldia, regidoria de Festes, Policia Local i UAFC.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí