Catarroja presenta el Pla d’Autoprotecció i Emergències de les Festes Majors

649

pla autoprotecció festes catarrojaEste matí s’ha presentat el Pla d’Autoprotecció i Emergències que ha elaborat Catarroja amb motiu de les seues Festes Majors. El document recull les mesures de prevenció i actuació davant qualsevol contingència. Catarroja és un dels pobles que han elaborat este document que reforça la seguretat de les celebracions.

El Pla d’Autoprotecció i Emergències és un document que recull totes aquelles actuacions necessàries per previndre qualsevol contingència que es produïsca en les Festes Majors. Estan inclosos els protocols d’actuació de bombers, Policia Local i altres organismes davant de les incidències que es puguen produir.

El comandant del Cos de Bombers C.P de València, Marcel.lí Rosaleny, ha presentat el pla. A l’acte han assistit l’alcalde, Jesús Monzó, el regidor de Festes, Daniel Portillo, el cap dels bombers de Catarroja, Javier Selma, i l’intendent de la Policia Local, Alfonso Luque, entre altres responsables de departaments vinculats a l’organització de les Festes.

Les Festes Majors de Catarroja comencen demà 11 de setembre i es prolonguen fins el dia 29 de setembre.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.