Catarroja posa en marxa el seu Portal de Transparència

439

L’Ajuntament de Catarroja ha posat en funcionament el Portal de Transparència a la web municipal. Han estat molts mesos de treball del departament de Transparència, Modernització i Regeneració Democràtica, per a crear una ferramenta a través de la qual els ciutadans i ciutadanes de Catarroja puguen consultar la major quantitat d’informació possible, a l’hora de complir la legalitat i d’anar més enllà: apostar decididament per una gestió el més transparent possible.

portal transparència catarrojaEn eixe sentit també s’han publicat, des de fa mesos, l’agenda de l’alcalde i de l’equip de Govern, s’han especificat quins són els obsequis institucionals, les despeses en publicitat i informació impresa i s’ha posat a disposició dels veïns i veïnes l’emissió en directe dels plenaris de l’Ajuntament. Així mateix, també s’ha posat en marxa “Catarroja Opina”, una eina digital per a fer enquestes a la ciutadania sobre els temes que es consideren oportuns a l’hora de fomentar la participació ciutadana.

El Portal de Transparència anirà ampliant la informació publicada i actualitzant-se dia a dia. De fet, es publicaran els esborranys de les ordenances i altres projectes en procés d’elaboració perquè els ciutadans i ciutadanes puguen aportar la seua opinió i contribuir a l’hora e crear documents que posteriorment influiran en la seua vida quotidiana.

En novembre de 2015, el Ministeri d’Hisenda i Administracions Públiques, a través de la Direcció de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions, va sol.licitar a l’Ajuntament de Catarroja poder utilizar en els seus actes de difusió la imatge del Portal de Transparència que el consistori estava preparant.

A través d’un correu dirigit a l’equip responsable de Modernització de l’Ajuntament, la Direcció de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions destacava els “bons resultats” del projecte com un dels exemples de “bones pràctiques” en el disseny i la preparació del portal de la Transparència a nivel estatal.

L’Ajuntament de Catarroja es va adherir el passat mes de juny al programa que ofereix el ministeri d’Hisenda i Administracions Públiques i la Federació Espanyola de Municipis i Províncies per a crear gratuïtament el Portal de la Transparència, que ara ja està operatiu a la pàgina web del Consistori.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.