Catarroja porta a Les Corts demandes com l’ampliació del centre de salut, el carril bici fins l’Albufera i l’accés des de la Pista de Silla

539

L’alcalde de Catarroja, Jesús Monzó, la primera tinent d’alcalde, Lorena Silvent, la regidora de Turisme, Dolors Gimeno, i Juan Carlos Martínez, regidor d’Hisenda i Patrimoni, s’han reunit hui a les Corts Valencianes amb els síndics dels grups parlamentaris de Compromís i PSPV-PSOE Fran Ferri i Manuel Mata per a exposar-los diversos projectes i necessitats per a la població.

visita catarroja les cortsEntre altres temes s’ha tractat la reforma i ampliació del centre de salut; la creació d’una partida pressupostària que permeta millorar i condicionar els marges del Barranc de Xiva al seu pas per Catarroja, així com la creació d’un carril bici per a unir diverses poblacions de l’Horta Sud amb el Parc Natural de l’Albufera, l’anomenat corredor verd.

També s’ha abordat la creació d’una partida per a habilitar un accés directe al poble des de la V-31, coneguda com la Pista de Silla i la creació d’una passarel·la perquè, tant els vianants com els ciclistes puguen circular sobre l’autovia V-31 per millorar així les comunicacions entre Catarroja i el Port.

En la reunió també s’ha parlat sobre el futur soterrament del tram de les vies de tren des de València fins a Silla, les millores del túnel que travessa subterràniament les vies del tren des del carrer Pelayo, les nversions en instal·lacions educatives davant l’augment d’estudiants de secundària o els fons per a invertir en el futur parc arqueològic de la Vil·la Romana.

Altre dels temes importants han sigut l’aportació de solucions a l’hora de transformar el projecte Nou Mil·leni amb la intenció de conservar l’Horta de Catarroja. De fet, la Conselleria de Medi Ambient ja va incloure de manera provisional este espai en el PAT que va elaborar.

Tant l’alcalde com els regidors de l’equip de Govern continuaran la ronda de contactes en les diverses conselleries per a fer realitat tots els projectes que Catarroja necessita.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.