Catarroja licita per 500.000 euros un programa per revisar i subsanar les deficiències de ls vies públiques carrer per carrer

937

L’Ajuntament de Catarroja ha apostat decididament pel programa Carrer a carrer que té la finalitat de recórrer totes les vies públiques de la població per a resoldre  els problemes que tinguen i millorar les infraestructures municipals. Les inspeccions dels carrers es realitzen amb la companyia dels veïns que també fan les seues suggerències a través de les xarxes i el correu electrònic.

La Regidoria d’Urbanisme ha licitat este programa que s’adjudicarà per un període de dos anys i per un import de 500.000 euros. La licitació inclou personal, materials i ferramentes. Fins ara, la contractació d’obres en la via pública es feia puntualment i per un temps reduït. La continuïtat d’este servei suposarà un estalvi econòmic i alhora l’estabilitat laboral dels treballadors contractats.

A més, la licitació del programa Carrer a carrer inclou clàusules socials. Segons el regidor d’Urbanisme, Martí Raga “tindran prioritat les empreses que apliquen el conveni estatal de la construcció i que respecten les condicions laborals dels treballadors”.

L’adjudicació també tindrà en compte clàusules lingüístiques perquè les comunicacions de l’empresa concessionària amb els veïns i veïnes siga obligatòriament tant en castellà com en valencià. El programa Carrer a carrer es completa amb el treball de la brigada municipal que depén de l’empresa pública ESERCA i per a la qual s’ha creat una bossa de treball.

Algunes de les intervencions més recents han sigut el trasllat de pèrgoles i bancs des del Mercat municipal fins a altres parcs i jardins a causa de la implantació del Pla d’Emergències que no permet la seua ubicació en l’exterior del mercat. També s’han instal.lat dos bancs a la remodelada plaça del Xarco després que els veïns ho hagueren demanat, s’ha ordenat l’aparcament al carrer de l’Alqueria i s’ha pintat un pas per a vianants del carrer de Sant Pere.

Per a Raga, “la millora de les vies públiques i de les infraestructures municipals és una prioritat d’este govern i per això estem apostant pel programa Carrer a carrer. Al llarg de la legislatura recorrerem tots els carrers de Catarroja i solucionarem els problemes en col.laboració amb els veïns i veïnes”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.