Catarroja inverteix més d’un milió d’euros en programes d’ocupació

706

L'Ajuntament de Catarroja, a través de la regidoria d’Impuls Econòmic, dedicarà més d’un milió d’euros a programes per impulsar la contractació de personal fins a l’acabament de 2017. L’import, procedent d’ajudes de la Generalitat i també del propi Consistori, servirà, especialment, per donar treball a menors de 30 anys i aturats de llarga durada.

Concretament, fins a desembre, seran contractades 72 persones en total. Entre elles, hi ha 13 joves procedents del programa de Garantia Juvenil del SERVEF (Avalem Joves) que realitzaran tasques diverses. També 8 persones, la contractació de les quals està finançada per la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, passaran a formar part de l’àrea de Serveis Socials com a treballadors socials, educadors, auxiliars d’administració i una agent d’igualtat.

A més, a Serveis Socials, s’incorporaran nou tècnics encarregats d’elaborar itineraris laborals, és a dir de proporcionar assessorament en la recerca de treball. Com a novetat, l’Ajuntament també ha contractat una persona especialista en abordar la problemàtica dels desnonaments.

D’altra banda, 5  parats de llarga durada provinents del SERVEF s’integraran a les brigades de manteniment de la via pública i 4 joves a les oficines municipals. A totes estes contractacions, s’afegeixen 2 llicenciades en Periodisme i Comunicació Audiovisual en pràctiques, 5 peons agrícoles (SEPE) i 3 auxiliars administratius i una tècnica d’administració general provinents d’una borsa de treball del consistori. Finalment, 21 estudiants procedents del programa ‘La Dipu et beca’ realitzaran pràctiques durant els mesos de juliol i agost al Consistori.

Contractar joves i aturats

Segons l’alcaldessa en funcions i regidora d’Impuls Econòmic, Lorena Silvent, la inversió en ocupació contribuirà a “estimular la contractació dels joves i els aturats de llarga durada”.  “A més, amb tot el personal contractat, es reforçaran àrees que l’equip de govern vol estimular com els serveis socials, el comerç, l’esport o l’atenció ciutadana”, ha afegit. Per a Silvent, l’Ajuntament de Catarroja “aposta decididament per generar llocs de treball als sectors més vulnerables i per incentivar el teixit productiu local”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.