Catarroja inicia una campanya de conscienciació sobre els excrements de gossos al carrer

0
461

Coincidint amb la celebració de la benedicció d’animals de Sant Antoni, l’Ajuntament de Catarroja presentarà el diumenge una campanya de conscienciació sobre els excrements de gossos, iniciativa que pretén contribuir a solucionar el problema de la presència d’excrements al carrer.

La campanya té com a objectiu conscienciar en un context lúdic i festiu als propietaris de les mascotes per a donar a conéixer els drets i obligacions que tenen i també la necessitat de recollir les deposicions dels animals per mantindre neta la població.

A través d’educadors i d’accions al carrer amb carpes i altres suports es difondrà en diverses ocasions este missatge perquè els veïns del municipi tinguen una actitut cívica i contribuisquen a acabar amb la presència d’excrements d’animals al carrer.

La campanya també inclou la celebració de ‘El dia del gos‘, una jornada dedicada a la convivència de veïns i mascotes, en la qual participaran diversos col.lectius i associacions relacionades amb els animals domèstics i en particular amb els gossos.

En esta jornada també s’incidirà en la necessitat de mantenir net l’entorn a través de materials didàctics de promoció.

La regidoria de Protecció Animal també celebrarà el diumenge 26 de febrer una fireta animalista a la plaça del Mercat amb la col.laboració de protectores locals. En este context es recollirà informació d’animals i propietaris amb la finalitat d’elaborar un cens caní.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here