Catarroja estudia que el Port aculla un dels camps de treball per a joves de l’IVAJ

603

reunió catarroja ivajEl Port de Catarroja podria convertir-se en un emplaçament privilegiat per a un dels camps de treball que organitza l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) a l’estiu, i als quals acudeixen joves de tot el món. És un dels assumptes que han tractat el secretari general de l’Institut Valencià de la Joventut, Jesús Martí, i el regidor de Joventut de Catarroja, Raül Camacho.

Martí ha visitat l’Ajuntament de Catarroja i s’ha reunit conjuntament amb Camacho i amb la regidora de Cultura, Rosa Pérez, el de Festes, Daniel Portillo, i la d’Impuls Econòmic, Lorena Silvent. En la reunió, Martí ha mostrat la seua voluntat de crear una xarxa d’ajuntaments que compten amb centre d’informació juvenil i donar suport a les polítiques municipals en matèria de jovenut.

També ha explicat als regidors el projecte d’oci educatiu per a impulsar les iniciatives d’educació en el temps lliure des del moviment associatiu. Així mateix, ha oferit a l’Ajuntament de Catarroja que s’inscriga en el programa de Garantia Juvenil. Una iniciativa europea que proporciona ofertes formatives i d’ocupació als joves que no tenen treball ni estudien.

Catarroja també ha signat un conveni amb l’IVAJ perquè en els pròxims mesos, els joves puguen sol.licitar el carnet jove i el d’alberguista al centre d’informació juvenil de la localitat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.