Catarroja es convertirà de nou en el bressol de l’allipebre

0
309

Catarroja-Allipebre-guiso-tradicional

Un any més Catarroja retrà homenatge a les seues tradicions. El municipi de l’Horta Sud es convertirà de nou en el bressol de l’allipebre, amb el concurs que se celebrarà el 19 de setembre en el port. Al dia següent, les barques solcaran les aigües del llac de l’Albufera en l’exhibició de Vela Llatina que reuneix a desenes d’embarcacions tradicionals en un espectacle digne de vore.

El programa de festes, que es pot consultar a http://es.catarroja.es/pages/73-festes-majors-2015, del cap de semana es el siguient:

Dissabte 19 de setembre

11h. Concurs d’allipebre. Desenes de cuiners participen en el concurs més important de la C.V i que converteix Catarroja en el bressol d’este plat típic de l’Albufera.

Diumenge 20 de setembre

10h. Esmorzar popular i concurs de barquets a perxa.

11h. Festa de la sega de l’arròs. Organitzada pel Consell Regulador de la D.O, inclou un ‘showcooking’ de plats fets amb arròs i una demostració d’oficis tradicionals.

11.30 Exhibició de Vela Llatina. Desenes de barques tradicionals a vela naveguen pel llac de l’Albufera en un espectacle fràncament digne de vore. (Hi ha barques per poder fer fotos, gravar i seguir la regata)

90s LoveU

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Conoce cómo se procesan los datos de tus comentarios.