Catarroja entrega els seus reconeixements honorífics pel 9 d’octubre

474

Un any més, coincidint amb la celebració de les festes del 9 d'octubre, l'Ajuntament de Catarroja entrega els seus reconeixements honorífics a ciutadans o entitats locals de rellevància, amb l'objectiu de reconéixer el seu treball en determinats ámbits a nivell local.

El lliurament d'aquests reconeixements, que ja va per la seua cinquena edició, tindrà lloc el 8 d'octubre a les 18 hores en el saló de plens de l'Ajuntament de Catarroja, una cerimònia en la qual participaran tots els membres de la corporació municipal i que des de l'Ajuntament fan extensiva la invitació a tota la ciutadania, en una acte d'homenatge obert al públic.

En aquest cas els homenatjats són dos, una entitat cultural i una persona il·lustre del municipi pel seu servei a la ciutadania. Es tracta de la Coral Polifònica Sant Pere, que enguany compleix el seu 25 aniversari delectant-nos amb les seues genials interpretacions, com la que disfrutarem fa uns dies en les Festes Populars, i també a na Carmen Raga, comare i figura molt respectada entre les veïnes i veïns, responsable d'assistir en els parts d'un gran nombre de catarrogins i catarrogines en el segle passat.

Tots dos premiats agafen el relleu de Intercomparsa Catarroja, que l'any passat va rebre el reconeixement pels seus 20 anys i el seu treball per a impulsar la celebració dels Moros i Cristians com a Festa d'Interés Local.

“Una vegada més, el 9 d'octubre es converteix en una jornada per a festejar i reconéixer als nostres ciutadans i entitats més il·lustres”, explica l'alcalde, Jesús Monzó. “Enguany volem premiar la gran tasca de la Coral Polifònica Sant Pere en el seu 25 aniversari com un reconeixement a la difusió de la cultura mitjançant la música, però també posar en valor la importantíssima contribució de la comare Carmen Raga com a testimoni i responsable d'un dels moments més importants de diverses generacions de Catarroja, l'inici de la vida”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.