Catarroja en Comú acusa a Rosa Pérez d'expulsar "unilateralment" als seus edils del grup de Guanyar Catarroja

1320

Catarroja En Comú denúncia en un comunicat públic que "Rosa Pérez Garijo expulsa unilateralment als seus edils del Grup Municipal de Guanyar Catarroja, acusant-los de trànsfugues i sense convocatòria d’assemblea pública ni comunicació prèvia".

Datxu Peris i Rafa Ferrandis acusa a Rosa Pérez Garijo de ser "la principal responsable d’aquesta situació. Ha fet ús de l’assemblea per a atacar, insultar i desprestigiar a companys i companyes que no opinaven igual que ella; ens ha ocultat informació institucional i que no ha actuat com a portaveu d'un grup plural sinó que ha emprat les seues relacions de poder per a dominar el grup; no ha suportat ser una més de 5 regidors, no acceptant treballar amb lideratges compartits; mai ha entès que Guanyar no era un partit polític amb un única veu, sinó que es va constituir definint-se a partir de diferents perfils, discursos i cultures polítiques d’esquerra".

Catarroja en Común ha lamentat que "a Catarroja s’ha aprofitat la nostra iniciativa -sempre amb la idea de mantindre el Grup Municipal- per calumniar i llançar falses denúncies sobre les nostres dos representats a l’Ajuntament. Un atac que no podem tolerar i que hui denunciem públicament".

Peris i Ferrandis han denunciat que "Rosa Pérez no representa el sentit i la lògica que va fer possible Guanyar" per això "hui diguem basta! Front a les greus calumnies que Rosa Pérez ha llançat i front l’expulsió dels nostres 2 representants al grup de no adcrits demanem la seua dimissió".

Les dos edils de Catarroja en Comú ha explicat que "a partir d'ara funcionarem en el grup de no adscrits formalment encara que treballant com a Catarroja en Comú. Amb la constitució formal de la nostra assemblea treballarem dia a dia per la transparència interna, publicant comptes, aportacions i anunciarem com aquestes tornaran a la ciutadania de la qual ixen. Hui podem dir que ens sentim lliures, per fer la nostra tasca política, i recolzats per no abandonar la lluita tant al carrer com a les institucions".

Peris i Ferrandis afirmaren que "volem deixar molt clar que continuarem fent oposició a l’actual equip de govern, a les seues polítiques i la seua manera d’entendre la política. Eixe és el nostre objectiu i el perquè de fer política a l’àmbit local.. Volem deixar molt clar, i en resposta a les acusacions fetes interessadament contra nosaltres que mai entrarem a formar part d’un govern contra el hem estat lluitant des d’un principi".

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.