Catarroja delimita les zones destinades a xiquets als parcs per millorar la seguretat

486

L’Ajuntament de Catarroja està treballant per a millorar els parcs i jardins del poble. L’objectiu d’estes actuacions és garantir la seguretat en les zones destinades per a xiquets i separar-les de la resta de zones destinades a altres usos per a adults o gossos, guanyant així en higiene i seguretat.

seguretat parcs i jardins catarroja (2)En primer lloc, ja s'ha instal·lat als parcs que contenen zones habilitades per a gossos, una sèrie de senyals que indiquen les normes d'ús per a tots aquells ciutadans i ciutadanes que passegen a les seues mascotes en estes zones, pas previ per a poder sancionar a tots aquells que no compleixen l'ordenança municipal.

A més, en els últims mesos també s'ha tancat el parc Carmen Herrero Penella, zona pròxima a l'estació de tren. Així, s'ha delimitat la zona de xiquets per a evitar qualsevol perill. En l'Avinguda de la Generalitat Valenciana s'han instal·lat també unes tanques per a garantir que els xiquets no puguen invadir la via, i quan arribe l'època es tornaran a replantar els buits perquè la tanca vegetal existent a hores d'ara, faça la seua funció de limitació.

Més endavant està previst seguir amb altres actuacions com ara crear una zona segura de joc infantil a la plaça del Xarco, en l'Avinguda del Doctor Marañón.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.