Catarroja celebra la Crida amb una festa de benvinguda a les Falles 2018

1344

 

Per primera vegada, Catarroja donarà la benvinguda a les falles amb la celebració de l’acte de la Crida i la primera actuació musical de les festes falleres d’enguany. El pròxim dissabte 24 de febrer, a les 19 hores, catarrogines i catarrogins podran acudir a la Plaça Major de la localitat per encetar oficialment les Falles 2018.

Però, a banda de poder acompanyar en l’acte de la Crida a Mireia Sánchez i Gisela Rosaleñ, les Falleres Majors d’enguany, el veïnat de Catarroja podrà gaudir per primera vegada d’una festa de benvinguda a càrrec de la reconeguda Orquestra Montecarlo.

L’actuació començarà a les 24 hores i té previst el seu final cap les 4 de la matinada. La Montecarlo farà cantar i ballar al públic assistent al carrer 31 del Polígon Industrial de Catarroja, al costat de l’ecoparc.

 

Autobús nocturn

Tenint en compte la localització de la festa, la Unió d’Associacions Falleres de Catarroja (UAFC) ha posat en marxa un servei especial nocturn d’autobusos que estarà en funcionament entre les 23:30 del dia 24 i les 4 hores de la matinada del dia 25. Este servei d’autobusos permetrà a les persones interessades en acudir a la festa desplaçar-se en condicions de seguretat fins al Polígon Municipal i tindrà parades a diversos punts el municipi.Així, l’autobús podrà agafar-se a l’Avinguda Rambleta –a l’altura de la parròquia Maria Madre i davant de l’Escola de Persones Adultes ‘Esteve Paluzié’–, a l’Ajuntament i al mateix polígon.

 

Actes fallers

Amb els actes del pròxim dissabte 24 s’enceten les Falles 2018 de Catarroja, que culminaran el pròxim 19 de març amb la Cremà. Tanmateix, per davant encara queden nombrosos actes, com és la Cavalcada del Ninot, el pròxim 3 de març, la Plantà del dia 15, l’entrega dels premis el 16 de març, el passacarrer del dia 17 o la tradicional ofrena el dia 18.  Així mateix, del 5 a l’11 de març podrà visitar-se l’Exposició del Ninot al Palau de Vivanco.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.