Català Catering, guardonat per la millor tapa a la V Fira de la Tapa Gourmet d’Alaquàs

0
206

feria de la tapa alaquàsEl diumenge es va celebrar el lliurament de premis a les millors tapes de la V Fira de la Tapa d’Alaquàs. Elvira García, alcaldessa d’Alaquàs, i Sandra Conde, regidora de Comerç, van estar les encarregades de donar els guardons. Cadascun dels premis està valorat en 250 euros.

D’una banda, el guanyador a la “Millor Tapa 2015” per votació d’un jurat professional ha estat Català Catering d’Aldaia. El comité el conformaven Pepe Villalba, empresari de l’hotel Casa Blava i representant d’empresaris d’Alzira; Antonio López, gerent del Restaurant Camí Vell d’Alzira, i Miguel Ribes, gerent de Gastroagencia de València. D’una altra el Restaurant Isabel d’Alaquàs ha aconseguit el premi a la millor tapa per votació popular amb la Mini Burguer con Crema de Queso Camembert President.

Els locals gastronòmics del municipi que han competit en la Fira de la Tapa Gourmet han estat l’Encontre, Restaurant Isabel, Hotel Alaquàs i la Vinoteca. També han participat locals d’altres municipis com Català Catering, Olite 17, Eventos el Palacete, Arrocería Villa Carmen, Pa negre, Casa Nacho, QBO en Ruta Glaçons Catering i De tot un Poc.

La V Fira de la Tapa d’Alaquàs ha superat la xifra dels 14.000 assistents de l’any passat. Tot el públic coincideix en que la reunió gastronòmica és l’excusa perfecta per gaudir del poble i l’ambient. Enguany s’han sumat a l’experiència tres comerços més. L’esdeveniment ha sigut una excel·lent oportunitat perquè els locals gastronòmics es presenten front nous possibles clients i els cuiners puguen demostrar la seua perícia, gràcia i enginy.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.