Castelló tindrà una nova zona verda de més de 6.000 m² junt a l'avinguda Ferrandis Salvador

25
L'última obra d'urbanització que tenia pendent Castelló en primera línia de costa, la unitat d'execució residencial UE-17-R, ha donat inici aquesta mateixa setmana. Situada al costat de l'avinguda Ferrandis Salvador i la séquia de l'Obra, servirà per a posar en valor aqueixa zona del litoral i crear una nova i àmplia zona verda i espai per a equipaments públics.
El regidor d'Obres i Projectes Urbans i tinent d'alcalde del Grau, Rafa Simó, ha visitat les obres al costat de tècnics municipals. "Amb una superfície total de quasi 60.000 metres quadrats, aquesta unitat d'execució permetrà que l'Ajuntament reba una zona verda de més de 6.000 metres quadrats i un espai dedicat a equipament públic d'aproximadament 2.500 metres quadrats", ha detallat Simó. "Els costos d'urbanització ascendeixen a uns 2,5 milions d'euros, més IVA, i serviran per a reactivar l'economia en una situació complexa com la que estem travessant", ha ressaltat.
A més de la zona verda i d'equipaments, la urbanització destinarà altres més de 20.000 metres quadrats a xarxa viària i comptarà amb una superfície dotacional total de prop de 30.000 metres quadrats i una superfície edificable d'altres més de 28.600 metres quadrats. En base a les Normes Urbanístiques Transitòries d'Urgència de Castelló, l'aprofitament de la UE-17 és d'uns 23.000 metres quadrats; 20.000 per a habitatges en bloc i altres 3.000 per a unifamiliars. "Amb aquesta urbanització residencial, que tenia encara pendent Castelló, es dignificarà la zona al mateix temps que es crearà una nova zona verda i equipaments públics per al gaudi de tota la ciutadania", ha apuntat el regidor d'Obres i Projectes Urbans.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.