Castelló reobri pavellons esportius i la Piscina Olímpica amb cita prèvia

30

El Patronat Municipal d'Esports de Castelló ha procedit aquest dilluns a la reobertura de pavellons esportius i de la Piscina Olímpica, així com flexibilitzat altres pràctiques esportives, amb l'entrada de Castelló en la fase 2 del pla per a la transició cap a una nova normalitat. Aquesta fase permet fer un pas més en la flexibilització de l'activitat esportiva i reobrir instal·lacions esportives cobertes, piscines per a ús esportiu, entrenament bàsic en lligues no professionals, així com la represa de lligues professionals.

El regidor d'Esports i president del Patronat, Omar Braina, ha destacat la labor del Patronat per a la posada a punt de les instal·lacions esportives per a la seua reobertura gradual en la mesura en què així ho permeteren les autoritats sanitàries i el pla de desescalada. "Portem setmanes analitzant i elaborant protocols de seguretat i d'utilització de les instal·lacions, realitzant inspeccions, tasques de desinfecció... En definitiva, realitzant tot un intens treball previ per a permetre als nostres i les nostres esportistes que pogueren tornar a l'activitat i als entrenaments en el menor temps possible i a mesura que anem avançant en el pla de transició cap a la nova normalitat", ha apuntat Braina. A més, s'ha contactat amb els diferents clubs per a anar planificant la reobertura amb cita prèvia des d'aquest dilluns 1 de juny.

En aquesta línia, el Patronat Municipal d'Esports ha obert aquest dilluns la Piscina Olímpica municipal a l'ús esportiu per a nadadors i nadadores federades dels clubs que han sol·licitat la cita prèvia. També s'ha reobert aquest dilluns el pavelló Emilio Fabregat, el Fernando Úbeda i el Ciutat de Castelló per a l'entrenament de clubs.

A més, també s'ha posat en marxa la pista d'hoquei del Gaetà Huguet per als entrenaments del club. Aquesta instal·lació va obrir les seues pistes d'atletisme amb l'inici de la fase 1 per al seu ús per part d'esportistes federats i particulars. Quant al Parc Esportiu Sindical, que va obrir les seues portes el 25 de maig, amplia algunes activitats. Així, es permet la pràctica de tennis i pàdel en la modalitat de dobles i, a partir d'aquest dimarts dia 2 de juny, començarà l'ús del pavelló de gimnàstica artística i l'ús dels camps de futbol per a entrenaments d'equips.

Per a poder fer ús de les instal·lacions s'ha instaurat un sistema de cita prèvia a través del telèfon i correu electrònic del Patronat Municipal d'Esports o de les instal·lacions l'ús de les quals se sol·licita. A més, les reobertures i utilització s'han realitzat seguint els protocols i recomanacions de les autoritats sanitàries, limitant l'aforament i extremant les mesures d'higiene.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.