Castelló reobri les zones de jocs infantils

23

Castelló ha reobert hui les zones de jocs infantils, les biosaludables i les de cal·listènia que han estat precintades durant l'estat d'alarma. Aquests espais seran netejats i desinfectats periòdicament i en els mateixos s'han posat cartells advertint als usuaris i usuàries que s'han de respectar les mesures de seguretat i higiene establides per les autoritats sanitàries per a la prevenció de la covid-19.

La regidora d'Infraestructura Verda, Isabel Granero, ha explicat que "s'han creat equips de desinfecció específics que treballaran de forma contínua perquè els jocs infantils i les àrees biosaludables i de pràctica d'esport estiguen en condicions per al seu ús". A més, ha apel·lat a la responsabilitat, recordant la importància de les mesures d'autoprotecció.

La ciutat compta amb 163 zones de jocs infantils, 20 biosaludables i altres 15 per a la pràctica esportiva. Totes elles s'han reobert, a més dels jocs que hi ha instal·lats a les platges, que ja estan de nou operatius.

La reobertura al públic dels parcs infantils recreatius es recull en el Decret 8/2020, de 13 de juny, del president de la Generalitat, de regulació i flexibilització de determinades restriccions, en l'àmbit de la Comunitat Valenciana, establides durant l'estat d'alarma, en aplicació de la fase 3 del pla per a la transició cap a una nova normalitat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.