Castelló posa en marxa una edició segura de Divercuina

20

La Regidoria de Consum Sostenible de l’Ajuntament de Castelló ha posat en marxa una nova edició del programa ‘Divercuina de la Terreta‘ amb tallers gratuïts per al públic infantil dirigits a fomentar els productes de proximitat i potenciar els productes de ‘km 0’. Aquesta nova edició ha arrancat aquest dissabte i ha incorporat totes les mesures de seguretat i precaució per a la prevenció davant la covid-19.

El regidor de Consum Sostenible, David Donate, i la regidora de Benestar Social, Dependència i Infància, Mary Carmen Ribera, han visitat el primer taller celebrat aquest dissabte en la plaça Santa Clara. Divercuina se celebrarà els dissabtes de setembre i octubre en diferents punts de la ciutat.

Enguany, l’activitat es realitza complint totes les mesures de seguretat davant la covid-19, entre elles, les persones guardaran cua de 1,5 metres, accediran per la zona habilitada prèvia presa de temperatura, inspecció de mascareta i ús d’hidrogel i rentada de mans, així com divers material de protecció per a realitzar l’activitat, en la qual cada xiquet i xiqueta disposarà de material personal i individual.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.