Castelló llança la campanya 'Gràcies!!' per a dinamitzar el comerç local a l'estiu en tots els seus districtes

36

L'Ajuntament de Castelló, a través de la Regidoria d'Innovació Comercial, ha posat en marxa la campanya 'Gràcies!!' dirigida a dinamitzar i incentivar les compres en el comerç local i de proximitat de Castelló durant el mes d'agost i la primera quinzena de setembre. El regidor d'Innovació Comercial, David Donate, ha explicat que aquesta iniciativa persegueix incentivar el consum en els comerços de Castelló i el Grau durant l'estiu.

"La campanya 'Gràcies!!' va dirigida a promoure les compres en els comerços de proximitat en una època, l'estival, tradicionalment més complicada per al sector", ha assenyalat Donate.  El regidor d'Innovació Comercial ha posat l'accent a més que aquesta campanya per a dinamitzar i fer costat al sector local "s'amplia a tots els districtes de Castelló". "Estem compromesos amb l'objectiu d'ampliar el concepte de 'centre tradicional' i a portar totes les accions de promoció del comerç local a tots els punts de la ciutat i aquesta campanya és un bon exemple d'això", ha recalcat.

La campanya 'Gràcies!!' donarà principi el 5 d'agost i finalitzarà el 15 de setembre. Durant aquest temps, les persones que realitzen compres per més de 10 euros en els comerços locals podran optar a un dels 50 xecs regal per valor de 100 euros que se sortejaran el 17 de setembre. En total, es repartiran 5.000 euros en premis. Per a optar, hauran d'emplenar un cupó amb les seues dades i el tiquet de compra del comerç local i depositar en una de les cinc urnes habilitades en diferents punts (les Tinença d'Alcaldia Nord, Oest i Grau, en l'edifici de Quatre Cantons o al Palau de la Festa). El dia del sorteig s'extrauran deu cupons de cadascuna d'aquestes urnes.

Així mateix, per a fer la campanya més visible i dinàmica, s'ha convocat un segon concurs a través de l'Instagram @Ajuntcastello i sota l'etiqueta #gràciescomerçcastelló. Per a participar, els compradors hauran de pujar una foto comprant en el comerç de proximitat o depositant el seu bitllet en les urnes. La imatge que aconseguisca més 'm'agrada' rebrà un xec regal de 300 euros per a gastar en comerç local.

Les bases de la campanya 'Gràcies!!' podran consultar-se a través de la web municipal www.castello.es.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.