Castelló anuncia el programa de mascletaes de les festes de la Magdalena 2020

5 lecturas

L'Ajuntament de Castelló, a través del Patronat Municipal de Festes, ha avançat el programa de mascletaes previst per a la Magdalena 2020. El 14 de març, a les 12.00 hores, tindrà lloc la tradicional mascletà d'inici de les festes amb la qual dóna principi la setmana gran de Castelló i les festes del 75 aniversari. A partir del dilluns 16 de març i fins al diumenge 22, la capital de la Plana acollirà el XXVI Concurs de Mascletaes de la Magdalena. En aquest certamen, com és habitual, s'ha programat una mascletà per dia, sempre a les 14.00 hores i en el recinte situat al carrer María Rosa Molás.

A més, el programa, que encara està obert a altres espectacles pirotècnics, inclou la mascletà de La Tornà de la Romeria, una gran mascletà multicolor nocturna el dijous 19 de març i una mascletà multicolor el dissabte 21 al Grau.

El Patronat Municipal de Festes, que presideix la regidora de Festes, Pilar Escuder, ha preparat un calendari de mascletaes especial amb motiu del 75 aniversari de les festes fundacionals. En aquest programa, destaquen les carcasses commemoratives que es dispararan per a anunciar l'inici de la Magdalena 2020. Escuder ha assegurat que les mascletaes oferiran "un espectacle únic i memorable a totes i tots els castellonencs, en honor al 75 aniversari de les nostres festes".

La regidora ha incidit en què aquesta edició de la Magdalena congregarà a algunes de les pirotècnies més destacades de Castelló. "Les mascletaes de 2020 prometen ser més potents que mai i un reclam tant per als castellonencs com per als visitants", ha apuntat.

La pirotècnia Hermanos Sirvent serà l'encarregada de donar principi al 75 aniversari de la Magdalena amb la mascletà d'inici de festes. Quant al XXVI Concurs de Mascletaes, participaran set pirotècnies. Així, entre el 16 i el 22 març, la pólvora serà a càrrec de Caballer FX, Peñarroja, Zaragozana, Alacantina, Turis, Reyes Martí i Pibierzo, respectivament.

També s'ha concretat la data i l'hora de la Nit Màgica, un espectacle de foc, dimonis i música que cada any organitza la companyia castellonenca Xarxa Teatre. La Nit Màgica tindrà lloc el dimarts 17 de març a les 23.00 hores.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí