Castelló aborda un protocol per a millorar la seguretat al costat de Castalia durant els partits

22

L'Ajuntament de Castelló aborda un protocol per a millorar la seguretat a l'entorn de l'estadi Castalia durant la celebració dels partits del CD Castelló. El regidor de Seguretat Pública i Emergències, Omar Braina, ha mantingut una reunió amb el Comissari Cap Provincial de la Policia Nacional de Castelló, Emilio Romero; i amb el coordinador de Seguretat dels partits, Juan Carlos Ruiz; entre altres, per a estudiar les vies de col·laboració conjunta amb l'objectiu de guanyar en efectivitat i seguretat durant els dies de major afluència.

"Des de l'àrea de Seguretat Pública i Emergències de l'Ajuntament de Castelló considerem necessari, donada la gran afluència els dies de partit, guanyar en efectivitat millorant la col·laboració entre tots els efectius que puguen desplegar-se durant aqueixos dies", ha explicat Braina. En aquest sentit, des de la Regidoria s'ha incorporat la presència d'efectius de bombers en l'estadi. També, en els dies de partits destacats es preveu la presència de l'Agrupació Local de Voluntaris de Protecció Civil.

D'altra banda, des de l'àrea de Seguretat Pública i Emergències s'ha redactat un nou procediment municipal enfront d'emergències en l'estadi Castalia durant els partits del CD Castelló. Es tracta d'una eina bàsica per a fixar els possibles riscos potencials que es puguen donar i establir els procediments d'actuació més efectius per a guanyar en seguretat.

El regidor de Seguretat Pública i Emergències destaca que hi ha hagut un augment notable de l'afluència a l'estadi en els dies de partit que fa necessari millorar la seguretat en l'entorn i accés al Castalia i la col·laboració amb la resta de Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat mitjançant nous protocols.

Braina ha mantingut ja una primera reunió per a abordar una millor coordinació i col·laboració amb els agents de la Policia Nacional en els seus respectius àmbits de competència.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.