Càritas rebrà 30.000 euros per a poder atendre 232 famílies necessitades de Picassent

0
99

Picassent. Convenio Caritas

L’Ajuntament de Picassent amplia la subvenció a l’economat de Càritas fins als 30.000 euros. Dins de la polítiques de benestar social i solidaritat del consistori, enguany s’augmenta el conveni econòmic en 6.000 euros

Esta setmana s’ha signat el conveni entre l’Ajuntament de Picassent i l’Economat de Càritas, amb la presencia dels dos rectors les dos parròquies de la població, Sant  Cristòfor Màrtir i la Miraculosa, i amb què es certifica el compromís i col·laboració solidària entre el consistori i Càritas de Picassent.

Enguany el conveni s’amplia en 6.000 euros respecte a l’any passat i la xifra se situa en els 30.000 euros, els quals aportarà l’Ajuntament a l’entitat.

Amb esta ajuda, l’esforç i aportacions ciutadanes, en 2013 Càritas va poder atendre 232 famílies. “Nosaltres apostem i apostarem per polítiques socials i més encara en estos moments en què la gent necessita de la nostra ajuda i d’una administració local que estiga al costat dels seus ciutadans”, ha assenyalat l’alcaldessa del municipi, Conxa García.

Este conveni de col·laboració ha anat ampliant-se en els últims tres anys, s’ha passat en 2011 dels 18.000 euros als 30.000 d’este any. “Més enllà de l’aportació econòmica, volem destacar també la coordinació que hi ha entre les dos parròquies i serveis socials de  l’Ajuntament, sabent que el més important és destinar com toca els recursos existents”, apunta el regidor de Benestar Social i Sanitat, Carles Silla.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.