Més de 200 esportistes participaran en Catarroja el XI campionat d’Espanya de Karate i Tai-Jitsu

671

Més de 200 esportistes participaran dissabte i diumenge en el XI campionat d’Espanya de Karate i Tai-Jitsu que se celebra al pavelló municipal de Catarroja. La localitat de l’Horta Sud acollirà la competició en la qual participen esportistes de totes les categories, des dels pre-benjamins de 7 anys fins als seniors de més de 21 anys.

campionat d’Espanya de Karate i Tai-Jitsu

Dissabte, la cerimònia d’apertura serà a les 4 de la vesprada i a les 20 hores s’entregaran els trofeus de les categories inferiors. Diumenge, serà el torn per a les categories senior i absoluta. La competició començarà a les 9 del matí i a les 13.30h s’entregaran els trofeus.

Participaran equips de 12 comunitats autònomes. En concret de Galícia, Astúries, Cantàbria, Castella-Lleó, Madrid, Extremadura, Andalusia, Illes Balears, Catalunya i la Comunitat Valenciana. Més de 30 àrbitres regularan els combats que es dividiran en tres zones diferents. Està previst que es desplacen a Catarroja unes 900 persones per a assistir al campionat.

El president de la Federació Valenciana de karate, Miguel Ángel González, el director d’arbitratge de la Federació Espanyola de Karate, Francisco González, el president del club de Karate de Catarroja, Rafael Sandemetrio i el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Catarroja, Alejandro García presentaren la competició en el pavelló muncipal.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.