‘Arranca-les d arrel’, campanya de Picassent per l’eliminacio de les violències contra les dones

0
1006

En el Dia Internacional per l’eliminació de les violències contra les dones que tindrà lloc el pròxim 25 de novembre, la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Picassent ha preparat una campanya amb tot un seguit d’activitats que tindrà lloc durant els mesos de novembre i desembre al nostre municipi.

Enguany, ‘Arranca-les d’arrel’, és el títol de la campanya que li dóna nom a tota una sèrie d’activitats que pretenen “donar resposta a preguntes com ¿D’on ve la violència de gènere? ¿Quins són els seus orígens? ¿Quina és l’arrel del problema?”.

La campanya d’enguany vol anar més enllà per aplacar el problema directament i evitar així que es produïsca la violència, a casa, al carrer, a l’escola…

Tant l’alcaldessa del municipi, Conxa Garcia, com la regidora de l’àrea d’Igualtat, Belén Bernat, han assenyalat que “amb esta campanya volem que tota la ciutadania prenga partit i es responsabilitze per aturar esta lacra social. La implicació de totes i tots ens ajudarà a identificar els orígens i arrancar així les violències d’arrel, tal i com apunta el lema de la campanya d’enguany”.

Durant els mesos de novembre i desembre tindran lloc diverses accions a Picassent, que formen part d’una programació pensada i estudiada amb motiu d’esta campanya.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.