Caixa Popular avança al 21 d’abril el pagament de les pensions als seus clients

309

Caixa Popular facilitarà el cobrament de les pensions als seus clients el pròxim 21 d’abril, quatre dies abans de la data habitual. Aquesta mesura se suma a totes les iniciatives posades en marxa per la principal entitat financera valenciana per alleugerir la pressió financera durant la crisi sanitària de la COVID-19.

Per evitar riscos, tots els pensionistes que reben la pensió en el compte de Caixa Popular rebran aquest abonament de manera automàtica, sense necessitat de fer cap petició o tràmit.

El grup social amb més risc davant de la crisi sanitària del coronavirus és el de les persones majors. Per aquest motiu, l’avançament de les pensions i l’abonament automàtic corresponent en el compte tracta d’evitar que la població de més risc haja d’anar a l’oficina bancària per actualitzar la llibreta o traure efectiu en el caixer.

Caixa Popular recomana evitar els desplaçaments innecessaris a les oficines i reduir l’ús de diners en efectiu. Els clients poden dur a terme les gestions a través de Ruralvía, la banca digital de l’entitat, que permet operar les 24 hores del dia amb tota seguretat i normalitat.

Caixa Popular ofereix així la seua total cooperació amb les autoritats per alleujar els efectes econòmics de la situació tan greu provocada pel coronavirus i referma el seu compromís d’aportar mesures de suport a les persones que viuen una situació de vulnerabilitat.

A més, en el marc de la seua iniciativa “On toca estar”, l’entitat ha posat en marxa un pla d’ajudes dirigit a empreses, comerços, autònoms i particulars, que vol mitigar els efectes de la crisi en l’economia valenciana provocada per la COVID-19.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.