El Bus de la Llengua fa parada el Dia de la Infància a València

507

El Bus de la Llengua de la campanya de promoció lingüística de la Generalitat Valenciana ‘Sempre teua. La teua llengua’ torna a València per a participar en la jornada de celebració del Dia Internacional de la Infància.

Aquesta jornada se celebra el dia 18 de novembre, a la plaça del Patriarca, i està organitzada per la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives.

El bus formarà part d’una de les activitats lúdiques dirigides a xiquetes, xiquets i adolescents a fi de promocionar els drets de la infància. Així, es podrà participar en els tallers del bus, que diàriament recorren tots els racons del territori valencià.

L’autobús compta amb la presència de dos monitors encarregats de realitzar els tallers, que promouen la diversitat lingüística mitjançant jocs i concursos adaptats per a totes les edats, i adreçats principalment al públic infantil i adolescent.

Per a l’ocasió, l’autobús també disposarà del marxandatge de la campanya «Sempre teua. La teua llengua», com són les samarretes i xapes per als visitants que participen en els tallers.

Bus de la Llengua

Fins al moment, el bus ha recorregut més de 7.500 quilòmetres i ha visitat al voltant de 70 localitats. En aquestes han participat vora 170 centres educatius i més d’11.000 persones han pujat i participat en algun dels tallers que hi porta. En total són més de 500 hores les que ha estat obert al públic.

Cal recordar que la campanya ‘Sempre teua. La teua llengua’ té per objectiu la promoció social del valencià i està fonamentada en els principis que inspiren la política lingüística de la Generalitat, que aposta per la diversitat lingüística i la cohesió social com a valors bàsics per a l’assoliment de l’equitat lingüística.

El Bus de la Llengua està dirigit a tota la societat, especialment als joves i a les famílies que vulguen gaudir d’activitats d’oci i didàctiques en la nostra llengua.

Tota la informació de ‘Sempre teua. La teua llengua’ es pot trobar en el web i a les xarxes socials -Twitter i Facebook- amb l’usuari: @SempreTeua.

Tríptic Bus de la Llengua – Dia de la infància

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.