Burjassot demana a Conselleria millors connexions amb els municipis que queden fora de l’Anell Verd

371

La localitat de Burjassot va participar el passat dijous en la reunió de presentació del Tram Oest de l’Anell Verd, el recorregut per a bicis i vianants que comunicarà l’horta amb el mar a través de camins històrics i naturals preexistents. El municipi ha demanat, juntament amb altres com Mislata o Xirivella, millors connexions amb els municipis de dins, però també de fora de l’anell. Totes tres poblacions queden fora de la infraestructura però van ser convidades a la reunió informativa per proximitat dels seus termes amb la infraestructura proposada.

El regidor de Medi Ambient de Burjassot, Emili Altur, ha reiterat la necessitat d’actuar també “cap a fora” d’aquesta infraestructura, “de manera que es milloren les connexions amb els municipis afectats”. Així mateix, s’ha congratulat del fet que tots els veïns i les veïnes de Burjassot podran beneficiar-se de la implementació de l’Anell Verd, tot i que aquest no passe directament pel seu terme municipal.

“És una bona notícia, en qualsevol cas, perquè les nostres comunicacions a peu o bici es voran molt millorades. Projectes com aquest, finalment, ajuden a construir comarca, i això és important agrair-ho”, ha declarat.

Aquest Tram Oest que es presentava, el tercer licitat, després dels trams Nord i Sud, travessa pel Parc Natural del Túria, l’Horta de Benagéber, les Sèquies de Quart-Benagéber, Mislata i Moncada, el Molí de Batà, la Torre Àrab i coves de Paterna, i l’Ermita del Salvador, entre d’altres indrets.

L’Anell Verd té en la seua totalitat una longitud de 52 quilòmetres i, segons les estimacions, millorarà els trasllats sense cotxe de vora un milió i mig de persones.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.