Burjassot comprarà espais per instal•lar-hi centres socials, una escoleta municipal i l’escola de música amb els fons del ‘Plan Camps’

266

Representants del Bloc i del PSOE es van reunir la setmana passada per definir els criteris i els projectes per tal d’optar els 8 milions d’euros de les ajudes previstes pel ‘Pla Camps’ que, finalmente, ha aprovat la Junta de Govern. Així acordaren comprar espais a particulars per tal d’instal•lar centres socials, escoletes municipals i l’escola de música.

+ El Ayuntamiento pedirá al Consell que contrate a vecinos de Burjassot para hacer los proyectos del ‘Plan Camps’

Els representants del PSOE acceptaren totes les propostes del Bloc, que previament havien estat comentades i preparades amb els sectors socials corresponents.

“En concret, -segons el portaveu del Bloc, Jordi Sebastià- els nostres dos projectes més importants incloien la compra de dos espais que estan pendents d’expropiació des de l’aprovació del Pla General de l’any 1990, ja que aquest decret, a diferència del ‘Plan Zapatero’ permet comprar espais”.

Per un costat el solar del carrer Ausiàs March i per un altre l’antic convent del carrer Blasco ibáñez, que a més, és un edifici catalogat. Els propietaris dels dos espais volen vendre el més prompte possible i ara l’ajuntament té una oportunitat important.

Per al primer espai, el projecte preveu la seua conversió en centre social que puga albergar, entre altres coses, un taller ocupacional per a persones discapacitades i també un centre de recursos per als malats mentals, uns col•lectius socials molt sensibles que es troben actualment desatesos a la nostra població”.

En l’antic convent, un edifici antic que dóna a dos carrers i que té un espaciós pati interior, el projecte preveu la seua restauració i l’ús d’una part per a escoleta pública –la segona acordada entre Bloc i PSPV al pacte d’estabilitat- de l’altra per a l’escola de música que permeta estudiar a la població el grau mitjà de forma oficial, de forma coordinada amb la banda de música i les societats musicals que podran també usar aquestes instal•lacions.

També està prevista la redacció d’un projecte per reformar les pistes de bàsquet al polisportiu, tal com demanava l’equip local.

Per a Sebastià “aquesta és una oportunitat molt bona per dur endavant aquests projectes de caràcter social i cultural. Estem satisfets amb la resposta del PSOE i il•lusionats en poder així cumplir part dels nostres compromissos amb la societat de Burjassot. Esperem que des de de la Generalitat es complesca la seua part i els plans siguen aprovats i sufragats”

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.