Bonrepòs i Mirambell entrega els II Premis Sambori Local

1260

Bonrepòs i Mirambell va celebrar la Gala dels Premis Sambori Local que va servir per reconéixer els textos més originals i creatius dels xiquets, xiquetes i adolescents de Bonrepòs i Mirambell tant de primària com secundària.

La cerimònia, que es realitza a nivell local des del passat any, va tindre una gran acollida i els jóvens escriptors han rebut el reconeixement al seu treball, motivant-los per a continuar creant relats cada dia millors.

Durant l’acte, conduït per Xusa Alemany, els xiquets i xiquetes guanyadors van explicar els seus contes mentre es projectaven en una pantalla gegant. A l’acte van assistir representants de l’equip de govern i d’Escola Valenciana com a entitat organitzadora d’aquest certamen literari, el més important d’Europa per nombre de participants.

La regidora de cultura i educació, Rosella Antolí, va agrair «als mestres de l’escola la important tasca d’animació a l’escritura que realitzen a l’escola» i va encoratjar a les famílies a llegir els escrits dels seus fills i filles «perquè els emocionarà la creativitat, la fantasia i els valors que transmeten«. L’ajuntament té previst editar pròximament un llibre amb tots els relats guanyadors.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.