Bonrepòs i Mirambell continua celebrant les festes patronals en honor a la Mare de Déu del Pilar

403

Veïns i veïnes de Bonrepòs i Mirambell viuen fins al 27 d’octubre tota una sèrie d’actes emmarcats en les festes patronals dedicades a la Mare de Déu del Pilar.

La programació es va iniciar el 24 de setembre però tindrà la seua continuitat en diversos actes que continuaràn fins al 27 d’Octubre.

El 8 d’octubre serà el torn de la segona ruta de la tapa entre les 20 i les 24 hores, en la que participaran els establiments d’hostaleria del municip. Com a novetat d’enguany, l’esdeveniment estarà amenitzat per dos djs: un a la plaça del poble i un altre a la plaça de la Llar.

El 9 d’octubre, dia de la Comunitat Valenciana, començarà amb una xocolatada a les 9 hores en el carrer Rei en Jaume. A les 10 hores s’instal·laran castells inflables a la plaça del Poble i a les 11.30 hores es realitzarà un homenatge a Jaume I amb una ofrena de flors al carrer que porta el seu nom, una lectura sobre el significat d’esta festa i un recital poètic acompanyat de dolçaina i tabalet. També se celebrarà la tradicional paellada popular, un dels esdeveniments més populars de les festes patronals, per a la qual cal inscriure’s abans del 4 d’octubre. El dia estarà amenitzat per un ball a càrrec de Hey You al parc dels Paellers i es tancarà amb un correfocs dels Dimonis de Montolivet.

L’11 d’octubre a les 19 hores el parc dels Paellers acollirà una exhibició de dansa i a les 23 hores el pavelló municipal del mateix espai serà l’escenari de la festa de disfresses, que comptarà amb l’orquestra Miami Show.

El 12 d’octubre, dia del Pilar, s’encetarà a les 7:30 hores amb el res del Rosari de l’aurora, al qual li seguirà una missa. A les 14 hores, la pirotècnia Hermanos Caballer disparà una mascletà al pavelló municipal del parc dels Paellers. Les falles i el grup regional de danses participaran a les 19 hores en una cercavila acompanyada per la banda de música del municipi, just abans d’una processó que començarà a les 20 hores. En finalitzar, hi haurà un castell de focs d’artifici i la jornada conclourà amb l’actuació de l’orquestra Gravity.

L’endemà, els festers de la Verge el Pilar desfilaran en una cercavila a les 10:45. A continuació la rondalla de Bonrepòs i Mirambell participarà en una missa i a les 14 hores es dispararà una mascletà. Una altra cercavila tindrà lloc a les 18:45 hores, abans d’una processó, que estarà seguida d’un castell.

El 20 d’octubre a les 18:30 hores, arribarà la segona trobada de balls regionals de Bonrepòs i Mirambell a la plaça del Poble, un dels actes més destacats. El 26 d’octubre tindrà lloc, a la plaça de la Llar, el musical Annie i a les 20:30 hores la rondalla la Tornada i el Cor de Bonrepòs i Mirambell oferiran un concert a l’església de la Nostra Senyora del Pilar.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.