Bona acollida dels tallers de comunicació efectiva amb les filles i fills de Paiporta

740

Els tallers gratuïts per a famílies posats en marxa per la regidoria de Sanitat i Salut de l’Ajuntament de Paiporta han tingut molt bona acollida, amb les places pràcticament exhaurides en tots els casos. Aquesta setmana es va celebrar el primer en què la tècnica municipal va donar nocions per a millorar la comunicació entre els pares, les mares, els fills i les filles. Els següents arribaran el proper 1 de març, sobre educació amb intel·ligència emocional en la infància, i el 22 del mateix mes, que analitzarà el mateix tema, però en l’adolescència.

Aquests tallers formen part de l’activitat de la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives (UPCCA), servei que s’ha posat en marxa arran de la redacció del segon Pla Municipal de Drogodependències, elaborat els últims mesos. Des de la regidoria de Sanitat s’estudia la possibilitat d’ampliar aquests tallers amb noves sessions, o bé convocar-ne de nous amb altres temàtiques demandades per la població.

El taller d’aquest dimecres es va dividir en dues parts, una primera en què es van analitzar les bases teòriques de la comunicació, i una segona per a orientar als i les assistents sobre com millorar el diàleg amb els fills i les filles. Seguidament, es va oferir pas a una part més pràctica en què les persones assistents compartiren casos particulars, on va aparèixer com a element comú l’ús i abús de les noves teconolgies.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.