Bloc-Compromís prepara propostes per incrementar la participació ciutadana a Aldaia

0
95
Bankia

La coalició Bloc-Compromís ha agraït a l’electoral el seu recolzament que ha permés que el nacionalismo tinga, per primera vegada, un escony a l’Ajuntament d’Aldaia. I, a través del seu edil, la coalició assenyala que presentarà propostes per incrementar la participació ciutadana a les institucions aprofitant la promesa de l’alcaldessa electa, Carmen Jávega, d’obrir el seu despatx a tots els veïns.
“Amb veu calmada, però decidida, deixarem constància de les reivindicacions, dels suggeriments i de les propostes que contempla el nostre programa polític i dels que, a través de la xarxa, ens envien els nostres afiliats, amics, simpatitzants o, simplement, veïns i veïnes del poble”, expliquen des de Compromís.

El proper dissabte dia 11 de juny es constituirà el nou Ajuntament d’Aldaia on, per primera vegada en la història, el nacionalisme i l’ecologisme valencià tindràn representació.

A partir d’aleshores, “i tot fent-nos ressò de la prosposta pública de qui serà la futura alcaldessa sobre el seu desig de d’escoltar a tot el poble i de donar-li veu en les institucions locals, la nostra coalició està preparant tota una bateria d’inicatives que, si compleix la seua paraula, sí que cediran realment la paraula al poble”, asseguren.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here