Bloc-Compromís de Meliana demana una queixa institucional per la reducció d’horaris de MetroValencia

0
204

Meliana TaquillaMetro (1)BLOC-Compromís de Meliana ha demanant a l’Ajuntament que presente una queixa formal i institucional pels horaris de metro que Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana implantà durant tres mesos a l’estiu i els passats 10 i 11 d’octubre.

El portaveu valencianista, Josep Riera, ha criticat que “la política d’horaris del metro va en contra de la ciutadania, especialment dels treballadors, les treballadores, el col·lectiu d’estudiants i la gent gran. En lloc de potenciar el transport públic, el Partit Popular el penalitza amb esperes llargues i combois massificats”.

Així, han criticat que, a més d’allargar l’horari d’estiu, un horari que tradicionalment només afectava al mes d’agost, s’haja aplicat en dies laborables i escolars, en referència al 10 i 11 d’octubre.

Per part de BLOC-Compromís, ja es va demanar en el ple ordinari de juliol que l’Ajuntament traslladara la queixa a Ferrocarrils de la Generalitat. Aleshores, l’equip de govern popular va manifestar que havien tingut un contacte telefònic en este sentit.

Segons Riera, ara “cal una queixa formal i institucional perquè estes retallades en els servicis públics aplicades pel govern de Fabra no es poden justificar de cap manera. El transport en metro, en unes condicions raonables, és imprescindible per a la vida quotidiana de molts valencians i valencianes”.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.