Blanco (EUPV): “La primera mesura del nou Consell serà un desgreuge a les víctimes del Metro”

714

EUPV-Victimas-Metro

El candidat d’EUPV a la Presidència de la Generalitat, Ignacio Blanco, s’ha reunit hui, junt a les candidates autonòmiques, Marga Sanz i Esther López Barceló, amb representants de l’Associació de Víctimes del Metro per a escoltar les seues reivindicacions de cara a la següent legislatura i per a transmetre les iniciatives previstes en l’esborrany del programa electoral que s’aprova demà en la convenció programàtica.

Blanco ha recordat que “fins ara no s’han depurat responsabilitats polítiques ni el Consell ha demanat perdó a les víctimes per haver-les donat l’esquena i haver tractat d’ocultar les causes de l’accident”. El candidat de la formació d’esquerres a la Presidència de la Generalitat també ha anunciat que “immediatament després de les eleccions, el Consell i Les Corts hauran de reunir-se amb l’Associació de Víctimes del Metro 3 de Juliol en un acte de desgreuge pel tracte rebut durant els governs de Francisco Camps i Alberto Fabra, demanant perdó en nom de la Generalitat Valenciana”.

A més, continua Blanco, s’haurà de “reobrir la comissió d’investigació parlamentària sobre l’accident del metro, facilitant tota la documentació i els testimonis que sol·liciten els grups parlamentaris i exigint les responsabilitats polítiques que se’n deriven”. Finalment, segons ha exposat el candidat d’EUPV a la Presidència de la Generalitat s’haurà d’aprovar “una Llei de Seguretat en el Transport i posar tots els mitjans per a garantir que no es tornen a repetir les causes del fatídic accident”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.