Bicipasseig amb la xarxa Joves.net per Alaquàs, Xirivella, Quart i Aldaia

271

Dissabte que ve, 13 de juny, tots els interessats tindran l'oportunitat de conèixer , d'una manera divertida i ecològica, un poc millor el patrimoni natural i cultural de la comarca.

Aquest dia, la xarxa Joves.net dins del seu programa “L’horta.net@” ha organitzat un bicipasseig en el qual també col•laboren les associacions Col.lectiu Soterranya i el Centre Excursionista de Torrent ( CET).


La marxa discorrerà pels termes d'Alaquàs, Xirivella, Quart i Aldaia en els quals podran gaudir de llocs amb un alt valor mediambiental i d'antigues alqueries alhora que s’acostaran als problemes que amenacen al nostre territori.

La marxa, pretén a més de ser una activitat per a potenciar l'ús de la bici, posar a la disposició de tots i totes, un entorn que ens embolica, que és part de la nostra història i idiosincràsia i que en molts casos roman oblidat.

El bicipasseig començarà a les 9.30h en el Centre Juvenil “El Passatge” ( Avd Blasco Ibáñez 57 ) d'Alaquàs. Podran participar qui ho desitge a partir dels 12 anys i és necessari apuntar-se en el telèfon 96 1502343 o en el CIJ de la teua ciutat.

Si algú està interessat, aqueix mateix dia eixirà un grup de Soterranya i el CET a les 8.30 h des de la Font de les Granotes de Torrent, més informació soterranya@gmail.com i www.joves.net

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.