Beatriz Fernández guanya la primera edició del Premi Espolí de Paiporta

1396

L’Auditori Municipal de Paiporta va acollir este cap de setmana l’acte 20 anys en dansa, que commemorava l’aniversari del Grup de Danses L’Espolí. Els balladors i balladores van preparar una sèrie de fandangos, boleros i jotes que van interpretar de forma amena i teatral, era l’espectacle ‘De la festa, la vespra’, on mitjançant la recreació d’una taberna, personatges de diferents classes socials es trobaven i posaven en pràctica els balls que sabien.

Durant l’acte també es va agrair el treball incansable dels fundadors del grup que encara en formen part i es va atorgar el premi Espolí. La directora paiportina Beatriz Fernández fou la guanyadora d'esta primera edició del premi. La tria de la premiada tingué lloc el passat mes de juliol, quan un jurat format per l’actriu valenciana Maria Albiñana, el periodista Aitor Sánchez y el membre de la Delegació de Cultura de Junta Central Fallera, Luis Lázaro, consideraren que era el millor dels currículums presentats.

Actualment Beatriz Fernández és sots-directora de la Banda Municipal de Barcelona, directora convidada de la Jove Orquestra Simfònica de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana i directora titular de La Lira Castellonera de Vilanova de Castelló, de l’Orquestra Simfònica Ateneu Musical del Port de Valencia i de l’Orquestra Simfònica Unió Musical de Llíria. Un premi que vol destacar la trajectòria de la jove directora en l’àmbit musical i cultural i agrair que estiga duguent el nom de Paiporta per tot arreu.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.