Bàsquet i pilota valenciana centraren l'activitat esportiva de Junta Central Fallera el cap de setmana

30

Fotos: Armando Romero | JCF.- Aquest cap de setmana, l'activitat esportiva de la Junta Central Fallera ha estat localitzada en dos punts: la localitat de Godelleta i l'Alqueria del Basket, a la ciutat de València.

Este dissabte la Fallera Major Infantil de València, Carla García, ha assistit en Godelleta al torneig de pilota valenciana de Junta Central Fallera. Abans, l'alcaldesa del municipi, Silvia López, ha rebut a la FMIV en l'Ajuntament, que ha signat en el llibre d'honor del municipi.

Ja el diumenge 25 d'octubre, l'Alqueria del Basket del Valencia Basket Club va acollir el VIII campionat de bàsquet 3x3 i el V concurs d'habilitats i tir de bàsquet de Junta Central Fallera. A més, la jornada comptà amb una exhibició de bàsquet adaptat.

La competició, organitzada per la Delegació d'Esports de JCF, comptà amb la presència de la Fallera Major Infantil de València, Carla García, així com del regidor de Cultura Festiva i president de Junta Central Fallera, Carlos Galiana, i la regidora d'Esports, Pilar Bernabé.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.