Ayuntamiento, AMPA i sindicat exigeixen a Educació la construcció del CP Ciutat de Cremona

0
98
Bankia

L’alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García, el president de l’Associació de Pares i Mares, Javier Parrilla, i la direcció del centre han presentat aquest matí per registre d’entrada en la Conselleria d’Educació un escrit en el que s’exigeix la immediata construcció del col•legi públic Ciutat de Cremona.
En l’encontre, al que han acudit altres representants de l’AMPA i del sindicat STEPV-IV, s’han posat de manifest una vegada més les necessitats d’aquesta comunitat educativa que ve demanant la construcció definitiva d’aquest centre d’ensenyament des de fa més de dos anys.

Així mateix, s’ha recordat també que l’Ajuntament d’Alaquàs va aprovar en sessió plenària el passat 29 de desembre de 2008 la cessió a la Conselleria d’Educació d’una parcel•la de titularitat municipal destinada a la construcció del col•legi públic Ciutat de Cremona, i que amb l’aprovació del nou Pla General d’Ordenació Urbana d’Alaquàs aquest mateix dia, es va assignar també a aquests terrenys un ús dotacional públic docent, quedant resolts així tots els tràmits pertinents.

Aquesta situació “i el deficient estat” de les aules prefabricades del centre va provocar ahir el desallotjament dels alumnes com a mesura cautelar davant de les fortes pluges. Els Serveis Tècnics Municipals es van desplaçar fins a les aules per estudiar la situació i van constatar diverses filtracions en les instal•lacions, principalment en els elements de la distribució elèctrica.

El centre Ciutat de Cremona es el quint col•legi de Primària d’Alaquàs. Estarà ubicat en la zona de creixement de la ciutat, al costat de les instal•lacions esportives del Bovalar i entre els carrers Jaume I i Camí Vell de Torrent. En aquests moments, les seues instal•lacions provisionals es troben en unes aules prefabricades ubicades en uns terrenys que limiten amb els carrers Lanjarón, Rector Antonio Sancho Bueno y Camí Vell de Torrent.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here