Autònomes, xicotetes empreses i treballadors afectats per la pandèmia de Rafelbunyol rebràn 220.000 euros del Plan Resistir

0
4 lecturas
Les persones autònomes, xicotetes empreses i treballadors dels sectors més afectades per les restriccions de la pandèmia de la COVID-19 comptaràn en ajudes per import de 220.000 euros.
L'Ajuntament s'ha adherit al Plan Resistir de la Generalitat, a través del seu programa d'ajudes Paréntesis, per a crear un fons de cooperació que ascendeix a 222.389 euros per gestionar la distribució de les ajudes als sectors afectats per la crisi a Rafelbunyol.
Una adhesió que comporta una modificació pressupostària per a habilitar el crèdit per a l'aportació municipal, ja que d'aquest fons, la Generalitat aporta (62,5%) 138.994€, la Diputació València el (22,5%) 50.037 € i l'Ajuntament de Rafelbunyol (15%) 33.358 €.
Aquestes ajudes seran gestionades pel mateix ajuntament i es distribuiran als autònoms i xicotetes empreses que desenvolupen activitats vinculades als sectors de l'hostaleria, oci i entreteniment.
Cada persona treballadora autònoma o empresa amb un màxim de 10 persones treballadores tindrà una quantitat fixa de 2.000 euros i una quantitat fixa de 200€ addicionals per persona treballadora afiliada a la Seguretat Social a data 31 de desembre de 2020 en aquestes empreses.
Fran López, alcalde de Rafelbunyol, ha explicat que "gràcies a la col·laboració i la unió de forces públiques podrem oferir suport als i les que més han patit aquesta crisi a la nostra localitat, en un front comú davant els grans efectes econòmics i socials de la covid-19".
Fernando Ciges, regidor de Comerç de l'Ajuntament de Rafelbunyol, ha afirmat que "esta crisi ha afectat molt a tots els sectors econòmics però especialment a l'hostaleria. Gràcies a aquesta ajuda podrem reactivar l'economia local i minimitzar els efectes de les mesures excepcionals que han limitat la seua activitat per les restriccions sanitàries".

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí