Assekes, Peranoia, Deliri i King Kong Boy actuaràn la Nit de Sant Joan al Xufa Rock de la Patacona

9 lecturas

Sona la Dipu estarà en el Xufa Rock, el festival de celebració de la Nit de Sant Joan en la Platja de la Patacona d'Alboraia. Assekes, Peranoia, Deliri i King Kong Boy seran les bandes del programa musical de la institució provincial que animaran una nit repleta de música i bona energia amb ska, rumba, rock i indie, a més dels ritmes dels Djs Escala i Corda.

Xufa RockLa jornada començarà amb berenar amb orxata per als més xicotets. Els concerts començaran a les 21:30 amb l'actuació de les formacions del Sona la Dipu. Així mateix, a les 23:30 la música tindrà un moment de descans per a donar pas al ‘Xufa i Foc’, una mostra de foc amb ‘Dimonis de l’Avern’ i la col·laboració de la pirotècnica Europla. Després, la música continuarà per a donar la benvinguda a l'estiu.

La promoció de la música emergent valenciana és un dels objectius principals del Sona la Dipu. D'aquesta manera, continua promovent amb força la presència de les bandes participants en el certamen en diferents edicions en els festivals de música dins d'un pla de promoció i comunicació molt potent. Tota la informació sobre el programa musical de la institució provincial està disponible en la pàgina web www.sonaladipu.es

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí