Artur Hernández és elegit Portaveu Comarcal de Compromís a l’Horta Sud

0
157

Artur Hernández ha sigut elegit nou portaveu comarcal de Compromís a l’Horta Sud en la primera Assemblea Constituient de la comarca, celebrada el 30 de gener a Paiporta. També es va elegir de manera unànim la Comissió Executiva Comarcal.
A l’acte van assistir el diputat a les Corts valencianes, Fran Ferri i els responsables de l’organització nacionals de Compromís, Agueda Micó i Xavi Rius.

Així com, tota la militància de BLOC, Iniciativa, els Verds, i les persones adherides al moviment de la comarca.

Els membres de la Comissió Executiva van destacar la importància de la Coalició Compromís per a aconseguir un canvi real de polítiques socials i per a les persones a 2015 a tots els pobles de la comarca.

“Cal apostar per les polítiques reals, aquelles que ajuden a millorar la vida de la gent. A tots els municipis de l’Horta Sud, estem realitzant propostes per millorar la vida de la gent. Els Ajuntaments de l’Horta Sud deuen tindre clar que la lluita contra la crisi es vertebra mitjançant l’aposta per les polítiques socials i de foment de treball”, va manifestar el portaveu comarcal, Artur Hernàndez.

La nova executiva està composta per membres de diferents col•lectiu locals i de les diferents sensibilitats de Compromís.

Al portaveu comarcal, Artur Hernàndez, l’acompanyen Carles Conejos (Organització), Anna Perpinyà (Formació), Xavier Bellot (Institucional), Consol Barberà (Polítiques Sectorials), Isabel Martín (Política Municipal), Natxo Serra (Sostenibilitat), Jovita Pérez (Igualtat i Benestar), Carles Pineda (Ocupació), Ricard Chulià (Comunicació), Juli Cànoves (Finances), Xavier Martí (Econòmiques), Viktor González (Representant dels joves) i Joan Sorribes. © Hortanoticias

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.