Artur Hernàndez, elegit nou secretari comarcal del Bloc a l’Horta Sud

185

Artur Hernàndez ha estat elegit nou secretari comarcal del Bloc a l’Horta Sud. L’actual regidor nacionalista de Picassent substitueix en el càrrec a Ferran Xavier Martínez, de Catarroja. L’elecció del nou secretari comarcal del partit es va produir ahir dins del Congrés Comarcal de l’organització celebrat a Quart de Poblet.
L’elecció del nou secretari comarcal, Artur Hernàndez, es va produir per unanimitat amb el 100% dels vots emesos a favor de la nova candidatura. Hernàndez estarà acompanyat dins de la nova executiva comarcal per membres dels col•lectius de Silla, Torrent, Picassent i Catarroja.

Artur Hernàndez és, actualment, el portaveu del grup municipal de la Coalició Compromís a Picassent. Durant les dos darreres legislatures va tindre responsabilitat dins del govern de Picassent com a regidor de Cultura, Joventut i Promoció del valencià i va formar part del govern gràcies a l’acord que el BLOC va arribar en 2003 i 2007 per governar la població de Picassent.Amb Artur Hernàndez, Compromís s’ha consolidat com la tercera força política de Picassent i sempre ha estat clau en la governabilitat de Picassent.

Durant el congrés el secretari comarcal eixint va destacar els excel•lents resultats aconseguits per la Coalició Compromís a les dos darreres cites electorals, i que han posat a la coalició com la tercera força política en número de regidors i vots locals i autonòmics, passant de tindre 5 regidors a la comarca a tindre’n 19.

Al congrés comarcal van assistir representants de tots els col•lectius locals de la comarca i tots ells van destacar la gran tasca realitzada per Ferran Xavier Martínez, qui deixa el càrrec per motius personals després d’una gran faena realitzada, especialment en poblacions on no hi havia col•lectiu del Bloc i on a les últimes eleccions s’han aconseguit resultats molt importants.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.