Arriba la XV Setmana Cultura de Roca-Cuiper

649

cartell SC RocaCuiperLa XV Setmana Cultural de Roca-Cuiper es celebrarà del 25 al 27 de juny. Pintura, literatura, teatre i música tradicional valenciana reelaborada completen el programa d'enguany.

Per a dijous està prevista la inauguració de l'exposició Moments, de pintura i gravats de Ferran Capilla. L'artista de Cuiper, qui ha exposat en nombrosos pobles valencians i d'altres comunitats, exposa de nou després de 7 anys a la Setmana Cultural del seu poble natal.

Divendres a les 20 hores es presentarà el llibre Bajo la sombrilla de Lola, de l'escriptora albalatana Cristina Tamarit. En el llibre, l'autora relata la seua vivència personal de superació de la malatia del càncer. A la nit, un sopar popular i un espectacle de Ju Ja Teatre, amb Esqueches, completen la progrmació.

Dissabte tancaran els actes un sopar al Casó i l'espectacle de música tradicional valenciana reelaborada a càrrec d'Apa. Els actes estan organitzats per l'Associació de Veïns i Consumidors de Roca-Cuiper en col·laboració dels ajuntaments de Meliana i Foios i el SARC de la Diputació de València.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.