L’arbre dels desitjos de Nadal congrega més de 1.200 xiquets i xiquetes de Xirivella

0
426

Més de 1.200 alumnes de Primària de les escoles de Xirivella han participat en la primera gran festa infantil de Nadal que ha organitzat l’Ajuntament de Xirivella.

Xirivella. Arbre de Nadal

A la plaça de la Concòrdia, un gran arbre de Nadal presidix enguany els jardins del consistori. Els xiquets i xiquetes han portat fins allà una targeta on han escrit o dibuixa els desitjos per Nadal i Any Nou que han estat treballant en classe durant els últims dies. Als peus de l’arbre els esperava un cofre màgic que ha arreplegat centenars i centenars de bons propòsits. En els pròxims dies, les targetes es penjaran de l’arbre dels desitjos.

Després, l’alumnat s’ha desplaçat fins a la plaça de Gerardo Garcés, acompanyat per membres de les diferents AMPA i l’equip docent dels centres educatius, sota la protecció de la Policia Local de Xirivella. A la plaça han disfrutat d’un bon xocolate calent i una ensaïmada per mares i pares dels centres escolars.

Amb la panxa plena i plens d’energia, els xiquets i xiquetes han disfrutat d’un concert en directe de Dani Miquel i han pogut cantar i ballar les cançons de Nadal, com ara ‘A Nadal, un pas de pardal’ o ‘Camina, Maria’.

Segons l’alcalde de Xirivella, Michel Montaner, “amb l’arbre dels desitjos volem recuperar l’esperit més autèntic del Nadal i compartir la il·lusió que només tenen els més menuts i menudes. Hem de fer que eixa il·lusió que fa que les coses es canvien no es perda mai”.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.