Amigó reclama a FITUR la col·laboració de totes les institucions per a mitigar els danys del temporal Gloria

561

La vicepresidenta de la Diputació de València, Maria Josep Amigó, va aprofitar la seua presencia a la Fira de Turisme (FITUR) 2020, per a reivindicar "la col·laboració de totes les institucions per mitigar els danys que han patit els poble i les nostres platges".

Amigó també aprofita el marc de FITUR per a "agrair el treball dels bombers i de la resta de forces i cossos de seguretat, pel seu treball" durant el pas del Temporal Gloria per les comarques valencianes.

La veu d'Amigó no va ser l'única que es va sentir a FITUR demanant celeritat en el tema de les ajudes pel temporal Gloria. El diputat de Compromís en el Congrés, Joan Baldoví, ha reclamat al Govern central ajudes urgents per als afectats, així com l'elaboració d'un pla de protecció del litoral "enfront dels cada vegada més habituals episodis devastadors provocats pels efectes del canvi climàtic".

Amigó va fer estes declaracions en el dia de la Comunitat Valenciana a FITUR reclamant i dignificat el treball de la Diputació de València, "una vegada més a FITUR, donant suport als nostres pobles i ciutats, per tal d'oferir una oferta turística, que inclou sol i platja, turisme d'interior, cultural, gastronòmic, les nostres festes tradicionals, que ens fan únics i irrepetibles, apostant, cada vegada més, per un turisme sostenible, respectuós amb el nostre territori".

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.